2014. december 7., vasárnap

Ajánlat, avagy hogyan tehetném jóvá?

Üdvözlök mindenkit. 
Nagyon szégyenlem magam. Rengeteget kések a részekkel és elhanyagoltam teljesen a blogot. Egy kis szabadidőm sincs írni, nagyon sajnálom. Olyan jól esik hozzászólásokat kapni és látni az új táborozóimat, de közben egyre rettenetesebben érzem magam, amiért képtelen voltam az utóbbi egy hónapban bármit is produkálni. Restellem is rendesen. 
Gondolkodtam egy darabig, hogy hogyan tehetném ezt jóvá. Aztán eldöntöttem. Karácsony előtt még biztosan közé teszek egy részt. Újévre pedig extra bejegyzéssel állok elő, amely részleteket fog tartalmazni az elkövetkező részek fontosabb cselekményeiről, hogy fokozzam az izgalmakat és emellett pedig egy dupla hosszúságú részt is közzéteszek az Ünnepek között. Remélem ezzel többé-kevésbé kiengesztellek titeket. :)
Mindemellett Boldog Mikulást mindenkinek, ha megkésve is. Remélem mindnyájan jók voltatok és a terebélyes térfogatú Mikulás bácsi hozzátok ajándékokkal és nem virgáccsal látogatott el. 
Kérlek titeket hogy mondjátok el a véleményeteket az ötletemről, tetszik-e nektek, vagy sem. Bármilyen extra kérést is szívesen fogadok és megpróbálom teljesíteni. Itt van most az esély hogy bármit kérjetek tőlem. Ez az én ajándékom nektek. :)
Remélem nem haragszotok. Még egyszer elnézést. 
Legyetek rosszak. 
Üdv, Jamie

2 megjegyzés:

  1. Szia Jamie!
    Magam sem tudom hogy bukkantam rá a blogodra, de a mai napig örülök hogy az olvasód lehetek. A részek jól fogalmazottak és teli vannak izgalommal, egyszóval megéri várni a fejezetekre. Legalábbis én várok amíg kell. Csak így tovább!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia.
      Köszönöm, hogy így gondolod. :) Remélem nem okozok ezután sem csalódást neked és a többieknek sem. :D
      Üdv, Jamie

      Törlés